MyINFINET - Connect.Contact.Conquer
Daftarlah sebagai ahli sekarang! Hubungi ahli MyINFINET yang terdekat dengan anda!

Atau PM kami di: https://www.facebook.com/MyInfinet
MyINFINET - Connect.Contact.Conquer

Portal Rasmi MyINFINET - Khas untuk ahli mendapatkan maklumat.
 
HomePortalRegisterLog in
Selamat Datang ke MyINFINET - Connect.Contact.Conquer!

Untuk yang ingin menyertai MyINFINET Sila hubungi >> KLIK SINI <<
Derma ke Aman Palestin: Taipkan PALESTIN 1/3/5/10 dan hantarkan ke 39111 :: Terima Kasih Atas Sumbangan Anda!
Network Dev: LEADER sila maklumkan NETWORK anda. TQ.

Share | 
 

 Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan

Go down 
AuthorMessage
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Wed May 21, 2014 12:14 am

Di ruangan ini anda boleh mengajukan sebarang pertanyaan berkaitan FORUM yang mungkin termasuk:

1. Hal Pendaftaran - Tukar NickName, Password, Data dsb.
2. Hal Sistem - Ranking, Impressions, Reputation dsb.
3. Hal-hal Lain - Warna Tema, Topik, Forum, Kategori dsb.

dan juga berkaitan MyINFINET:

1. Keahlian
2. Sistem Keahlian - PLATINUM, GOLD, SILVER
3. Kod 000 - Batch dsb
4. Dan lain-lain yang berkaitan.
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: pendapat...   Wed May 21, 2014 9:09 pm

assalam admin..sy nak bg pdapat sikit.apa kata admin buat satu iklan untuk kami supaya nemudahkan kami post atau share di twitter,facebook atau di web kami?bukan sy xboleh buat sdiri iklan tp bg sy jika admin yg buat tentunya seragam dan sana bila kami semua gunakan..tentunya lebih mantap iklan admin daripada kami yg baru ni.tq ye admin.maaf jika ada silap dan salah..
Back to top Go down
https://www.facebook.com
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Wed May 21, 2014 10:01 pm

Ouh.. bukan macam tu.. Ni sebab MyINFINET dah janji daripada awal bahawa AHLI :

1. Tak perlu cari Orang
2. Tak perlu jual barang
3. Tak perlu modal

So, ini sememangnya jadi satu tradisi yang digunakan.

Walaubagaimanapun, itu yang saya katakan, MyINFINET mempunyai STAGE-STAGE tertentu yang perlu dilakukan dari semasa ke semasa. Bukan sahaja di FB. Jadi, sememangnya wujud MEKANISME untuk memudahkan AHLI membina Rangkaiannya walaupun bukan dengan mencari orang.

Apa yang pasti, ruangan FB-Talk adalah ruangan perbualan biasa. Nanti, kita akan adakan Table-Talk. Disana barulah ada penerangan yang lebih untuk memberikan kelebihan kepada semua ahli MyINFINET. InsyaAllah..

Apa-apa pun, terima kasih diatas komen yang baik ini. Kami akan analisis kan. TQ..  Laughing 
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Thu May 22, 2014 1:57 pm

tq atas pjelasan admin...
Back to top Go down
https://www.facebook.com
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Mon May 26, 2014 12:08 pm

cayala!!!
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Mon May 26, 2014 12:52 pm

tbaikkkk
Back to top Go down
https://www.facebook.com
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Sat Jun 07, 2014 9:25 am

tunggu masa nak kemuka nanti... ^w^
Back to top Go down
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 22
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Sun Jun 08, 2014 9:45 am

owh i see...
okay then... ^_^
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Tue Jun 10, 2014 11:52 pm

hihihihi
Back to top Go down
https://www.facebook.com
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   Sun Jun 15, 2014 4:14 pm

^w^
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan   

Back to top Go down
 
Kotak Aduan, Cadangan & Pertanyaan
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» menjawab pertanyaan tentang apakah ikan air laut bisa di transisi menjadi air tawar???
» Sekilas tentang ikan guppy

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyINFINET - Connect.Contact.Conquer :: UTAMA :: INFINET Deskhelp/Update-
Jump to: