MyINFINET - Connect.Contact.Conquer
Daftarlah sebagai ahli sekarang! Hubungi ahli MyINFINET yang terdekat dengan anda!

Atau PM kami di: https://www.facebook.com/MyInfinet
MyINFINET - Connect.Contact.Conquer

Portal Rasmi MyINFINET - Khas untuk ahli mendapatkan maklumat.
 
HomePortalRegisterLog in
Selamat Datang ke MyINFINET - Connect.Contact.Conquer!

Untuk yang ingin menyertai MyINFINET Sila hubungi >> KLIK SINI <<
Derma ke Aman Palestin: Taipkan PALESTIN 1/3/5/10 dan hantarkan ke 39111 :: Terima Kasih Atas Sumbangan Anda!
Network Dev: LEADER sila maklumkan NETWORK anda. TQ.

Share | 
 

 Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 21, 2014 12:18 am

Dunia gadget ni pun kira, bagi saya pun, xdela bijak laksana bulan pun. Dan mungkin ramai pun tak berapa nak boleh kejar dengan kepantasannya teknologi dari semasa ke semasa. Dan tak dinafikan pulak, yang GILA GADGET. Tanya je apa gadget yang belum keluar pun dia tau.

So, apa kata kita share maklumat berkaitan Gadget terkini kat sini. Sharing is Caring!
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Thu May 22, 2014 2:49 pm

mcm perli sy je.hihihi
Back to top Go down
https://www.facebook.com
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Thu May 22, 2014 4:09 pm

ada ke?
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Fri May 23, 2014 1:57 pm

aduhai... takpa2... kita leh kongsi sama2...

kongsi kongsi kongsi sana... XDDD
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Fri May 23, 2014 4:50 pm

sy gila gadget....jahahaha
Back to top Go down
https://www.facebook.com
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Fri May 23, 2014 7:08 pm

ooo camtu.. maaf la kalo terase..  Wink 
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Fri May 23, 2014 9:10 pm

xde hal la bro.hihihf
Back to top Go down
https://www.facebook.com
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 21
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 7:29 am

sebagai seorang yang suka melukis dan selalu melepak dalam grup fb berkaitan seni dengan pelbagai golongan mcm pelajar, pelukis komik sendiri, pengillustrasi dan lain2 lagi...
gadjet yang byk kawan2 seperjuangan yang melukis dengan kaedah digital seringkali berbual tentang ialah tablet melukis...
tapi kebanyakannya sukar dijumpai di kedai gadjet biasa...
ramai order online sbb mudah didapati, cuma kalau online nie, kita boleh ditipu kadang2, biasalah kalau kat internet nie...
mungkin kalau kat myinfinet nie ada gajet tu... boleh tarik lebih ramai pembeli yang sentiasa mahukan versatiliti dalam pengunaan gadjet seharian, samada untuk urusan kerja, hobi dan lain2 lagi...
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 7:49 am

ye betol tu..
Back to top Go down
https://www.facebook.com
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 9:22 am

terbaik, ayang!!! <3 ^_^
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 10:27 am

hihihiho
Back to top Go down
https://www.facebook.com
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 10:32 am

XDDDDDDDDDDDDDD
Back to top Go down
KaptenJack
INFINET 3-Series
INFINET 3-Series
avatar

Posts : 277
Join date : 2014-05-21
Age : 25
Location : KEMAMAN

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 1:07 pm

terbaik...
Back to top Go down
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 7:05 pm

dekitefraulene@gmail.com wrote:
sebagai seorang yang suka melukis dan selalu melepak dalam grup fb berkaitan seni dengan pelbagai golongan mcm pelajar, pelukis komik sendiri, pengillustrasi dan lain2 lagi...
gadjet yang byk kawan2 seperjuangan yang melukis dengan kaedah digital seringkali berbual tentang ialah tablet melukis...
tapi kebanyakannya sukar dijumpai di kedai gadjet biasa...
ramai order online sbb mudah didapati, cuma kalau online nie, kita boleh ditipu kadang2, biasalah kalau kat internet nie...
mungkin kalau kat myinfinet nie ada gajet tu... boleh tarik lebih ramai pembeli yang sentiasa mahukan versatiliti dalam pengunaan gadjet seharian, samada untuk urusan kerja,  hobi dan lain2 lagi...

wah.. dewi.. cam best je.. tablet melukis? contohnya..?
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Tue May 27, 2014 9:15 pm

hihihii
Back to top Go down
https://www.facebook.com
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 21
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 6:32 am

search wacom kat google gerenti jumpa...
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 6:59 am

wacom tu apa?
Back to top Go down
https://www.facebook.com
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 21
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 7:14 am

Wacom tu jenama dia...
Back to top Go down
kapten sharp
INFINET V6
INFINET V6
avatar

Posts : 482
Join date : 2014-05-20
Age : 37
Location : terengganu

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 8:00 am

apa fungsinya?
Back to top Go down
https://www.facebook.com
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 21
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 8:38 am

mcm2 la...
seperti ; melukis secara digital, boleh digunakan untuk gaming, powerpoint, dan lain2 lagi...
walaupun tujuan utama tablet melukis adalah untuk digunakan kepada pelukis / pengillustrasi digital, namun tablet mcm nie byk lagi la fungsi dia yang sya tak tau...
Back to top Go down
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 12:48 pm

wah, ayang... dah maju~ <3 >///<
Back to top Go down
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 21
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 12:49 pm

nak beli satu menatang nie... bru senang nak melukis digital haha... >w<
Back to top Go down
faiefomar1992
INFINET V12 - Ferrari Enzo
INFINET V12 - Ferrari Enzo
avatar

Posts : 755
Join date : 2014-05-20
Age : 26
Location : Georgetown, Penang Island, Malaysia

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 12:55 pm

sama la abang pun... >w<
Back to top Go down
Admin
INFINET 5-Series
INFINET 5-Series
avatar

Posts : 301
Join date : 2014-02-14
Age : 38
Location : JB

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 1:09 pm



Ini dia kot WACOM yang dimaksudkan dewi.. sophisticated brg ni.. tapi kan dewi.. kite jual barang untuk kegunaan ISI rumah yang biase2 je.. kalau buat yg camni.. market dia xberape meluas.. sebab HARGA lah.. Tapi tak mahal jugak kan? sekitar RM2-3-4-5k je bergantung pada saiz n kapasiti la..

Tunggu la sikit hari lagi.. nanti ada la tu.. Smile
Back to top Go down
http://myinfinet.forumotion.com
dekitefraulene@gmail.com
INFINET V8
INFINET V8


Posts : 535
Join date : 2014-05-20
Age : 21
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   Wed May 28, 2014 1:14 pm

okie.. hihihihi... >w<
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!   

Back to top Go down
 
Jom share maklumat Gadget terkini di Pasaran!
Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» What would be "gadget nirvana" for you?
» SmallBizGoMobile Gadget Contest
» sharepoint testing
» Share Your Gaming Collection!
» The Need to Share, an HSP Issue

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyINFINET - Connect.Contact.Conquer :: LOBBY :: Gadget Talk-
Jump to: